Koelvloeistoffen en antivries

Koelvloeistoffen en antivries
Hoewel de functie van koelvloeistof / antivries vaak onderschat wordt is het van groot belang dat ook hier een goed product toegepast wordt die ook geregeld vervangen moet worden. De anticorrosie en vorstbeveiliging zijn zeer belangrijk voor een storingsvrij koelsysteem, en kunnen hoge kosten voorkomen.

Wij verkopen uitsluitend koelvloeistof en antivries van het merk Glysantin (BASF). Glysantin is een A merk, waarmee veel autofabrikanten hun voertuigen af fabriek mee vullen. Bij moderne motoren is de koeling een essentieel aspect geworden. Glysantin heeft hierop ingespeeld door verschillende soorten koelvloeistoffen op de markt te brengen om hiermee alle verschillende motorenfabrikanten optimaal te kunnen bedienen.

Welke koelvloeistof moet er toegepast worden?

Klik op de onderstaande link en ontdek via de productfinder van Glysantin welke soort u nodig bent. http://www.glysantin.de/en/products/product-finder.html

Ruitensproeier Antivries
Een goed zicht is van levensbelang tijdens het besturen van een motorvoertuig. Het is daarom van belang dat uw ruitensproeier reservoir tijdig wordt bijgevuld.
Wij leveren in diverse verpakkingen ruitensproeier antivries.Koelvloeistof